Fitobočka savna za vsak dan

Vsi imamo radi savne in poznamo kar nekaj različnih. Vendar po vsej verjetnosti še niste slišali za savno po imenu Fitobočka. Gre za savno ruskega porekla katera je dokaj manjša od običajne savne saj jo imamo lahko kar v svoji dnevni sobi oz. kjer koli imamo dovolj prostora.

fitobočka

Fitobočka ima veliko različnih zdravstvenih učinkov.

Pozitivno učinkuje na kožo saj odpre saj odpre pore ter z pomočjo pare iz telesa izloči vse nezaželene toksine poleg tega pa se celulit zmanjša za 15% pri vsaki uporabi. Če gremo redno v fitobočko dokazano zmanjšujemo možnost, da se prehladimo ter zelo izboljšamo naš imunski sistem. Fitobočka tudi pozitivno deluje na ledvice saj povečamo njen o prekrvavljenost ter se zaradi toplote manj stvari prečisti čez ledvice saj gredo vsi toksini že prej ven z potenjem. Pozitivno pa deluje tudi na črevesje in prebavila ter odlično klubuje boleznim, kot so glomerulonephritis, urolitiaza, odpoved ledvic ter mnogim drugim.

Fitobočko lahko dobimo v več različnih velikostih ter oblikah. Dobimo lahko tudi tako da jo lahko uporabljata 2 osebi naenkrat, kar pa je zelo dobro saj si lahko čas krajšate z vašimi najdražjimi. Je tudi odlična pridobitev za vsako gospodinjstvo saj bi si z njo lahko večkrat privoščili relaksacijo brez nepotrebnega zapuščanja topline in udobja svoje hiše. Z njo boste tudi privarčevali saj ne boste potrebovali zapravljati denarja na nepotrebnih obiskih spa-ja.

Prednost Fitibočke je tudi ta da je narejena iz cedrovega lesa starega med 300 in 400 leti, kateri z pomočjo pare skoraj da sterilizira ozračje okoli vas.

Fitobočko lahko uporabljajo tudi otroci od 3.ga leta dalje vendar ob manjši temperaturi za krajši čas ter seveda ob spremstvu staršev. Ni pa primerna za ljudi, kateri so imeli infarkt pred manj, kot pol leta. Prav tako ni primerna za nosečnice oz. naj jo uporabljajo ob nižjih temperaturah ter ob posvetu z svojim osebnim zdravnikom.