Indukcijske kuhalne plošče za vaš dom

Indukcijske kuhalne plošče

Indukcijske kuhalne plošče
Za enostavno, brezskrbno in udobno kuhanje je funkcionalna kuhinjska oprema ključnega pomena. Kuhalne plošče brez lastnega upravljanja so sicer kombinirane s podplutno pečico, čar Mielejevih indukcijskih plošč pa je ravno v tem, da lahko večino namestite neodvisno od pečice. Že tukaj se kažeta fleksibilnost in svoboda, ki ju nudi Miele. Vaše jedi so lahko pripravljene točno tako, kot morajo biti. Kuhanje naenkrat postane zabavno, čiščenje in vzdrževanje pa povsem enostavno.

Edina omejitev je vaša domišljija
Indukcijske kuhalne plošče Miele nudijo brezhibno udobje, učinkovitost in inovativnost. Indukcijska kuhalna plošča avtomatsko zazna velikost posode, zaradi česar izgube energije praktično ni. Kuhanje je izjemno varno, okolica poleg kuhalnega polja namreč ostane dokaj hladna. Izkoristite maksimalno udobje in enostavno uporabo, ki jo lahko dosežete z dodatnimi značilnostmi opreme Miele. Kuhalne plošče TempControl poenostavijo praženje do te mere, da lahko postane pravi kuharski mojster praktično kdorkoli. Ponuja tri stopnje praženja, primerne za določene vrste jedi, po zaslugi katerih se v ponvi ves čas ohranja stalna temperatura. Na vseh treh stopnjah lahko tako pražite od jajc, zelenjave, polpetov, rib, zrezkov, tortilj in palačink pa vse do svaljkov, rezancev in morskih sadežev. Stopnja počasnega vrenja vam pomaga do slastnih omak in ragujev, saj prav tako uravnava ustrezno temperaturo. Drznite si eksperimentirati in preizkušajte nove kuharske recepte – edina omejitev je vaša domišljija.

Indukcijske kuhalne plošče

Funkcija SilentMove po zaslugi posebnih oznak v steklokeramiki zagotavlja, da pri premikanju posode ni neprijetnih zvokov. Oznake ne poskrbijo le za eleganten dizajn, temveč tudi ekstremno gladko površino, ki jo lahko enostavno in hitro očistite. Indukcijska kuhalna plošča Miele bo od sedaj naprej vaš najboljši in najzvestejši kuhinjski pomočnik. Njeni fleksibilnosti ni konca; omogoča lahko inteligentno prepoznavanje posode; upravljalni elementi se z inteligentnim prepoznavanjem posode vedno pojavijo na pravem mestu – ne glede na to, kje je nameščena posoda. Upravljalni element je tako viden samo, če je posoda nameščena. Preglejte široko izbiro Mielejevih indukcijskih kuhalnih plošč in dovolite, da vam pomaga olajšati kuhinjska opravila.