Karnise za zavese

karnise

So vaša okna pusta? Imate preveč dnevne svetlobe v vašem stanovanju? V trgovini Zavese Daša je na voljo ogromna ponudba karnis za vaša okna. Visoko kakovostne karnise za zavese bodo poskrbele za popestritev vaših oken in ustavile nekaj sončne svetlobe v vašem stanovanju. Karnise imajo dolgo življenjsko dobo, saj so izdelane iz aluminija. Na voljo imate kar nekaj vrst karnis. Aluminijaste, panelne in pa karnise po naročilu. Vaše zavese se bodo gladko premikale po novih karnisah. Karnise imajo različne možnosti pritrditve na stene. Izbirate lahko med različnimi barvami, dimenzijami, debelinami, oblikami priklučkov in drsnikov. V primeru, da imate panelne zavese, vam bodo prav prišle tudi panelne karnise. Bi želeli velikost karnise po vaši želji? Ni problema. V trgovini Zavese Daša vam lahko naredijo tudi karnise po naročilu, tako da se bodo prilegali vašim oknom doma. Izberete si lahko tudi svoj dizajn zaves in vam jih bodo naredili po vaših željah.

karnise

Visoko kakovostne karnise bodo popestrile vaš dom. Z družino boste jedli kosilo, na mizo bo posijalo sonce, katerega boste z zavesami samo zagrnili in kosili boste lahko v miru naprej. Tudi vaši sorodniki ali prijatelj vam bodo zavidali, zaradi lepega dizajna zaves. Na voljo imate široko ponudbo barv zaves, tako da se najde prava kombinacija barv za vsakega posameznika. Barvo moramo izbrati skrbno, da se bo ujemala z ostalimi elementi v prostoru. Ob novih zavesah, se moramo doma počutiti prijetno, kar še posebej vpliva na izbiro prave barve.

Karnisa in zavese so dobra investicija  v vaš dom. Tako boste tudi prihranili nekaj denarja pri hlajenju vaših prostorov, ker zavese preprečijo sončnim žarkom v vaše stanovanje. Karnise imajo dolgo življenjsko dobo, tako da jih ne boste potrebovali menjati pogosto. Vzdrževanja pa sploh ni, le obrisati moramo prah, kateri se bo nabiral na karnisah. Trgovina Zavese Daša se nahaja v Grosuplju. Obiščite jih še danes!