Katera klima za prikolico je varčna in večfunkcionalna

klima za prikolico

Klima za prikolico vam bo kaj kmalu prav prišla, ko boste šli na morje in bo vroče. Takrat je klima za prikolico res prava rešitev za to, da si naredite bivanjske pogoje v kamp prikolici res super in ravno pravšnje. Sami veste kako je vroče, ko se peljete pod soncu ali ko se ustavite in kampirate, pa naj bo prikolica na soncu ali v senci, povsod je vroče, ko pritisne pravo poletje. Izberite majhno in tiho klimo, ki je varčna za elektriko a vendarle prikolico ohladi v celoti, tudi če je dolga 7 metrov bo delovalo.

 klima za prikolico

Kakovostna klima za prikolico je izdelana v dveh delih. En del je pritrjen na strop, ta hladi prikolico in je zelo majhen ter lep. Ne boste je opazili, niti klima ne bo pihala v vas, ker je tako narejena, da piha ob straneh in ne neposredno v ljudi, da se ne prehladijo. Zato je izjemno nežna in nevsiljiva ter povzroča super okolje v prikolici.

Drugi del, ki jo ima klima za prikolico, je nameščen na strehi prikolice, da lahko prezračuje notranjost in sta povezana skozi stop, zato jo mora namestiti izkušen mojster, da to res dobro naredi, da ne pride do električnega udara ali da bi voda tekla v prikolico. Ta del je aerodinamičen zato ne ovira prikolice pri vožnji in je tako majhen, da lahko poleg njega namestite tudi druge naprave, kot sta panel in antena.

Inovativna in moderna klima za prikolico ima še drugo funkcijo in sicer je hkrati led luč, ki spreminja barve. Zato lahko z njo ustvarite v prikolici posebno vzdušje, ki bo pričaralo romantične ali mistične večere in noči v tem majhnem a udobnem domu. V njem imate vso svobodo in lahko počnete kar hočete, kot doma, zato si ga uredita po svoji volji in željah. Klima je gotovo del tega.