Bi radi postali mediestetik?

mediaestetik

 So pa za probleme s kožo tudi specialisti, ki se s tem ukvarjajo, nekaj o njih si lahko preberete tudi na tej strani http://aikon-academy.com/sl/izobrazevanja/dermaestetik-master/. Vedno več nas ima na čase kakšne težave s kožo. Včasih težave kar same od sebe minejo, mogoče si pomagamo z raznimi kremami ali čem podobnim.

mediaestetik

Mogoče boste danes prvič slišali besedo mediestetik in se vprašali kdo to sploh je. Mogoče za nas nevedneže, če nam lahko tako rečem je težko razumeti, ampak nekako na kratko, to so specialisti za mediestetsko terapijo. Ukvarjajo se s problemi kože, ter njenimi spremembami in sekundarnimi problemi naše kože. Zato se imenuje mediestetik, saj tudi razume mehanizme nastanka in prepozna terapevtske pristope. Mogoče, se nam vidi vse skupaj to malo zakomplicirano in nekateri tega najbolj ne razumemo, saj je tudi sama beseda mediestetik ne preveč uporabna v vsako dnevnem življenju. Ampak specialisti ki se ukvarjajo s takimi primeri, ki so usmerjeni v izboljševanju sprememb in nastanku. Nudijo vam terapevtske pristope ter strankam zagotavljajo vidne rezultate. Če bi radi postali mediestetik se lahko tudi vključite na predavanja, vzelo vam bo samo 7 celodnevnih predavanj, in na koncu boste opravljali zaključni izpit. Ampak to še ni dokončno, takrat imate najprej narejeno prvo stopnjo, kar postanete dermaestetik. Ko končate drugo stopnjo, boste imeli pravo ime, ki vam danes mogoče ni nič znano. Cena programa je 2.570EUR, ampak se na koncu splača, saj imate nekaj novega, se ukvarjate z nečim, kar vas veseli.

Za vse tiste, ki bi radi postali mediestetik vam priporočam, da se vpišete v ta program. Če imate močno željo, da bi obravnavali stanje kože, ali če bi radi svoje znanje nagradili v področju mediestetske terapije, če imate željo obravnavati kožo s pomočjo patologije takrat je sigurno prava odločitev. Izpolnite na spletu prijavnico za letošnjo leto in se prijavite.