Kdaj je moje delo tudi cenjeno?

moje delo

Moje delo je lahko fantastično, če izberem res pravega. Toda, kako priti do res dobrega dela in zaposlitve? To ni tako lahko. Morate namreč najti pravo podjetje z dobrim vodstvom in mentorstvom, ki vam bo pomagalo k napredku. Moje delo mora vodstvo tudi prepoznati, če je dobro opravljeno in pripomore k podjetju ,da raste, ter ga primerno nagraditi, drugače nismo stimulirani za delo za druge. Če ne bi se seveda raje zaposlili v lastnem podjetju.

moje delo

Kako moje delo sploh ponuditi na trgu dela, kjer je konkurenca res velika? Ponudnikov in iskalcev dela je res  velik, tega na trgu ne manjka. Manjka pa dobrih delodajalcev in tudi dobrih delavcev. Te je res težko najti, zato nam je potrebna pomoč na tem področju. Najlažje se je prijaviti na portal, kjer je ponudba dela res kakovostna, kjer so dobra podjetja in zanesljive ponudbe. Takih spletnih strani ni veliko, kar je že lažje. Ena izmed njih je gotovo deloglasnik.

Če se sprašujete, koliko je moje delo sploh vredno na trgu dela, si poglejte spletne strani, kjer objavljajo povprečne plače  v branžah glede na izkušnje, ki jih ima delavec. Tam lahko vidite, koliko so plačani ljudje v nekaterih podjetjih in lahko na podlagi tega postavite svojo ceno. Ne ustrašite se, če vas zaradi tega zavrnejo, eden vas bo sprejel, tisti, ki ceni tako delo in bo dobro plačali, ker bo v vas prepozna potencial. Vztrajajte pri sovjem, pa ste zmagali.

Moje delo bo  cenjeno le, če ga cenim jaz. Drugi vas ne bodo prepoznali kot dobrega delavca, če vi sami sebe tako ne  vidita, to je potrjeno dejstvo. Delo lahko tudi  vi zavrnete. Preden  se zaposlite poglejte pogodbo. Če v njej ni vse v redu, ne podpišite, to zavrnite. Taka podjetja ponavadi velikokrat iščejo delavce, tja se niti ne prijavljate, kjer je nekaj očitno narobe.