Zakaj je najem tiskalnika najcenejša izbira za tisk?

najem tiskalnika

Najem tiskalnika se dobesedno 10 ali večkrat splača kot imeti lastne tiskalnik v primeru, da malo več tiskate. Zakaj je tako? V nadaljevanju razkrijemo te skrivnosti, vi pa preverite ponudbo na fiteh.si, kjer boste tudi našli še dodatna pojasnila, zakaj se mesečni najem tiskalnika res splača bolj, kot če bi ga kupili. Če ga kupite, boste zanj odšteli od 50 eur pa navzgor, to pa je še najmanjši strošek, dejansko je klasičen tiskalnik za gospodinjstva zelo poceni. Za podjetja pa je že malo držaji, od 15o eur navzgor, ker mora biti zmogljiv in z večjimi kartušami ali tonerji.

najem tiskalnika

Drug večji strošek pri tiskalniku pa je menjava kartuš ali tonerjev, ki lahko koštajo zelo veliko denarja in običajno so držaji od samega tiskalnika. Če tiskate veliko, lahko na mesec zapravite za barvo za tiskalnik od 40 do 100 eur, to pa je že velik strošek.

Na tej točki pride na vrsto najem tiskalnika, ki pomeni bistveno zmanjšanje stroškov za kartuše in tudi za nakup tiskalnika. Tiskalnik si enostavno sposodite glede na svoje potrebe. Manjši kot je, cenejši je najame, bolj kot je sposoben in industrijski, večja je cena najema, ki pa je v primerjavi s cenami kartuša ali tunerjev bistveno manjša.

Mesečni najem tiskalnika vas bo tako razbremenil vseh breme nakupa tiskalnika, menjanja kartuš ali tonerjev in servisa tiskalnika. To dobesedno pomeni, da vam tiskalnik pripeljejo in napolnijo z barvo in ko vam zmanjka barve ali pa že malo prej pokličete, pa vam pridejo brezplačno barvo zamenjati, neglede nato, koliko na mesec porabite barve, boste vedno plačali samo mesečni najem tiskalnika.

Če se tiskalnik pokvari, vam ga bodo v roku nekaj ur že zamenjali z novim brez kakršnega koli stroška ali vprašanja. Dobite tudi pomoč na daljavo po telefonu, več se vam kaj zatakne pri tiskanju. Tiskalniki ponavadi po garanciji takoj odpovedo in morate splet kupiti novega.