Ponjava za avto-avtomatizacija

ponjava-za-avto

Ponjava za avto je prevleka, ki varuje prevozna sredstva proti vremenskimi pogoji, kot so toča, sodra ali vrste drugih delcev, ki bi lahko poškodovali vaše vozilo. Ponjava za avto je je narejena iz penastih materialov, ki ščitijo vaše vozilo proti vsem nelagodnim razmeram zato vam ni več potrebno skrbeti, da bi se vašemu vozilu lahko kaj zgodilo, ali pa da bi vremenski pogoji pustili praske na vašem avtu in bi s tem vaše vozilo izgubilo vrednost.

ponjava-za-avto

Zaščitna prevleka ščiti vaše vozilo po celotni dolžini in širini hkrati pa ima najbolj kritične točke še dodatno zavarovane s dodatnim slojem. Paket pojave za avto vsebuje tudi vrečo za lažje shranjevanje proti toči in drugim vremenskim pogojem. Ponjava za avto pa vsebuje tudi odprtino za pretok zraka in prepreči, da bi se vlaga lahko nabirala znotraj ponjave. Sredinski del ponjave za avto ima pripravljeno tudi nameščanje cerade. Za dodatno varnost proti vetru pa imate na voljo tudi dodatne  zatiče, ki vam omogočajo dobro zaščito proti močnemu vetru in neurjem. Dandanes je tehnologija napredovala in se razširila na vseh področjih, ki si jih lahko zamislimo in še več.

Tudi na nivojih zaščite avtomobilov, so bile zasnovane avtomatske ponjave za avto saj vam s tem prihranijo čas in delo. Avtomatska ponjava za avto se odpre samodejno z samo enim klikom na gumb. Avtomatske ponjave za avto so seveda precej dražje vendar imajo število prednosti pred običajnimi ponjavami. Avtomatska ponjava za avto vam nudi tudi zaščitno vrvico pred nepridipravi in krajo. Vsebuje dve jeklene žice, ki jih ni mogoče zlahka prerezati. Nekateri eksotični avtomobili imajo popolno avtomatsko ponjavo vgrajeno že v samo ogrodje vozila ali pa je na voljo v prostoru za prtljago. Pri tako redkih in nedostopnih avtomobilih je avtomatizirano tudi pospravljanje ponjave s pritiskom gumba na daljincu, ki služi tudi kot ključ samega avtomobila.