Kakšen promocijski tekstil izbrati za poslovne stranke in sodelavce

promocijski tekstil

Promocijski tekstil mora biti kvaliteten, da vas bodo obdarjenci cenil in bodo z veseljem nosili promocijski tekstil, na katerem bo vaš logotip in vaše sporočilo. Tako boste imeli res dobro in trajno reklamo. Če je tekstil kvaliteten, bodo ljudje majico, jakno, pulover, kapo, rokavice in bundo ali brezrokavnik nosili z veselem, ker jim bo ščitil telo in se bodo v njem počutili dobro. Tak tekstil mora biti lepo oblikovan za moške in za ženske, lepih barv in kvaliteten za pranje ter udoben in prijeten za nositi.

promocijski tekstil

Ko naročate promocijski tekstil, najprej poglejte kvaliteto in ceno, ker je odbor, da sta usklajena. Dober tekstil ni preveč poceni, ne sme biti pa tudi pretirano drag. Zgornja povezava vas popelje na spletno stran podprtja Agaric, ki se s tem ukvarja profesionalno in ima na zalogi precej kakovostnega promocijskega tekstila za vaše stranke in sodelavce.

Kateri promocijski tekstil boste izbrali, je odvisno od tega kaj bi radi z darilom dosegli. Če ga izbirate za sodelavce ali poslovne partnerje, morate prej ugotoviti, kaj jim je všeč in kaj potrebujejo najbolj. Največkrat se podarjajo malo boljše stvari, kot so jakne brezrokavniki, puloverji in tudi kvalitetne majice ali kape in rokavice, seveda tudi hlače. A delavce lahko tudi nabavite kvalitetno delovno obleko z vašimi znaki, ki so natisnjeni ali izvezeni po želji.

Kvaliteten promocijski tekstil imate lahko tudi za delavnice, srečanja in obletnice ali ga podarite zraven nakupa vašega izdelka in storitve. Dostikrat se v tem primeru podarjajo majice in kape. Ponavadi podjetja tega naročijo več in imajo na razpolago vedno, da jih lahko mimogrede podarijo v darilni vrečki, poleg še kakšnega darila, kot so pisarniški material, blok, koledar, dežnik, USB ključek in podobno.

Če nabavite tekstil, ki je slabe kvalitete, se hitro raztegne, spere in zmucka ter svaljka, potem bodo po nekaj pranjih stranke to zavrgle in vas ne bodo imele v dobrem spominu, ampak vas bodo videle kot ceneno podjetje, zato izberite res kakovosten tekstil.