Ustanovitev podjetje

Odpri podjetje je podjetje, ki vam lahko pomaga do uresničitve vaših sanj. Z njihovo pomočjo, lahko ustanovite podjetje, pri tem pa dobite vpogled kako in kaj, če tega niste vešči, oziroma nimate nikogar, ki bi vas podučil o tem. Če vas zanima, kako ustanoviti podjetje, potem ste na pravem mestu.

Ustanovitev podjetja ni mačji kašelj, vendar če to počnejo strokovnjaki vse izgleda enostavno. Zato je najbolje da ustanovitev podjetja zaupate podjetju, ki se s tem ukvarja že vrsto let, poleg ustanovite podjetja pa se zanimajo tudi za prodajo le-teh. In kaj je največja prednost? Ustanovitev podjetja poteka tako, da je podjetje dirketno ustanovljeno na vaše ime, po čemer se razlikujejo od drugih podjetji, ki se ukvarjajo s podobnimi storitvami, saj so edini, ki ponujajo tak način ustanavljanja v Sloveniji. Začetni oziroma ustanovitveni kapital znaša 2.700 evrov, kar pokrije podjetje Odpri podjetje, s tem, da je podjetje že od začetka napisano na naše ime pa si zagotovimo, da smo že od začetka lastnik in direktor te družbe, ki so jo za nas ustanovili.

Ustanovitev podjetja pa ni edino, kar dobimo s pomočjo tega podjetja, zagotavljajo nam namreč, da e ustanovitev podjetja varno, nudijo pa nam tudi bresplačno svetovanje ter pomoč v primeru, da se nam zatakne pri vračanju kapitala. Ustanovitev podjetja poteka tako, da nam uredijo vso potrebno dokumentacijo za sodišče, pridobimo tudi bon za tiskanje vizitk, zagotavlja pa tudi popolno zadovoljstvo s tem, ko nam nudijo garancijo. Postopek ustanovitve podjetja je zelo hiter. Končan je zgolj v dveh urah, za ustanovitev pa so potrebni samo trije koraki, s tem da mi potrebujemo samo posredovati vse potrebne podatke, obiščemo podjetje Odpri podjetje ter banko, na kateri podjetje odpre naš račun za podjetje, ki ga želimo ustanoviti. Postopek je preprost predvsem zato, ker ni potrebe po tem, da se ukvarjamo s papirologija, saj vse uredijo namesto nas. Mi samo posredujemo potrebne podatke in s tem je naše delo zaključeno.