Večerne obleke

vecerne-obleke

Predstavljamo vam edinstvene večerne obleke, ki smo jih izbrali med obiskom največjih evropskih poročnih sejmov. Oglejte si našo ponudbo in poiščite idealno večerno obleko, s katero boste jemali dih vsem prisotnim občudovalcem.

vecerne-obleke-model

Večerne in maturantske obleke, ki jih lahko najdete v Poročnem ateljeju Karizma, so obleke priznanih blagovnih znamk, kot so In Couture, Maxra Govanna, Sonia Pena in Pierre Cardin. Naše čudovite in elegantne večerne obleke so primerne za poroke, maturantske plese in druge svečane priložnosti. V Poročnem ateljeju Karizma bomo poskrbeli, da nihče ne bo ostal brez primernih oblačil za najrazličnejše svečane priložnosti, zato bo prav vsak pri nas lahko našel nekaj zase.

Večerne obleke, ki jih vsako leto skrbno izberemo na poročnih sejmih so resnično najboljše iz ponudbe svetovnih proizvajalcev znotraj določenega cenovnega razreda, zato smo jih uvrstili v našo ponudbo. Prav vsaka večerna obleka ima svoj modni slog ter na edinstven način izraža svoj pogled na glamur. V našem poročnem salonu tako oblikujemo pestro izbiro različnih slogov, v katerem boste vsi lahko našli ustrezno obleko. Naše večerne obleke boste z veseljem nosile ne le na izbranem dogodku, temveč tudi pozneje ob različnih drugih priložnostih.

V naši ponudbi imamo pisano paleto maturantskih in poročnih oblek, ki so na voljo v različnih barvah in krojih, saj vam lahko ponudimo tako ozke kot ohlapne in kratke ali dolge večerne obleke. Izbrali smo obleke na osnovi spemljanja najnovejših modnih trendov ob upoštevanju kakovosti izdelkov, njihove uporabnosti in končno tudi cenovne ustreznosti. Na zalogi imamo več kot petsto večernih oblek, zato ne dvomimo, da boste med njimi našli tisto, ki vam bo všeč. Če boste v dvomih, katero obleko izbrati, pa vam lahko priskočijo na pomoč naše izkušene svetovalke. S pravo izbiro večerne obleke bomo poskrbeli, da bo vaš veliki življenjski dogodek, naj bo to matura ali poroka, ostal v najlepšem spominu.