Visokokakovostna pergola za vsak dom

pergola

Potrebujete streho za vašo teraso? Hard TOP pergola bo pravi arhitektni element za vašo teraso. Pergola bo prepuščal kar do 80% sonca, ko boste to želeli. Zadržala bo jesenske in spomladanske nalive, branila vas bo pred vročim poletnim soncem in pa ohranila vašo teraso suho skozi celo leto.

Človek rad uživa z svojo družino tako v hiši, kakor na terasi. Včasih pa zaradi močnega sonca ali pa manjšega naliva tega nemoremo početi. Enostavno morate imeti pergolo. Z njo boste enostavno regulirali ali želite vašo teraso posenčiti ali posončiti. Izdelana je iz po meri in željah za vsako stranko. Izdelana je iz nerjavečih materialov, tako da praktično ni nobenih stroškov vzdrževanja. Je vodotesna, tako da ni razloga za preplah v primeru snega ali dežja. Velika prednost je, da je samočistilna, ker ne uporablja želbov, zato dež spere listje in umazanijo v odtok preko lamel. Stebri so debeli in močni, tako, da zdržijo tudi do en meter snega.  Lahko je pritrjena na več načinov. Ponavadi jo ljudje pritrdijo na steno objekta. Lahko pa je tudi na objektu v kotu, z vogala, samostoječa ali pa vgrajena v streho ali strop. Višina pergole je ponavadi od 2,3 do 2,7 metra, ni pa omejitev. Lastna teža pergole je od 25 do 40 kg na kvaratni meter. Sama garancija na pergolo je 10 let, na LED svetila in elektrokomponente pa 2 leti. Barvo pergole lahko izberete po želji, saj imate na voljo širok spekter barv. Lahko ima tudi LED svetila, katere lahko kontroliramo z dalinjcem. Senzor za dež je tudi popularna oprema. V nekaterih primerih se tudi vgradi gertje lamel, še posebej tam, kjer je veliko snega. Zaposleni vam lahko tudi našriejo 3D pogled, kako bi izgledala vaša pergola in se potem na podlagi tega odločite za najboljšo rešitev.

pergola

Obiščite trgovino Inoxvrbovšek in si oglejte veliko izbiro pergol ter se z prijaznimi svetovalci odločite za najboljšo rešitev za vaš dom.