Avto preproge

Ni več družine, ki ne bi imela doma vsaj en avtomobil. Za njega moramo skrbeti, če hočemo ga ohranjati in mu tudi podaljšati življenjsko dobo. Najbolj pomembna je čistoča našega avta, saj vemo kakšnega včasih naredimo, to mislim predvsem notranjost avta. Saj nihče se ne sezuje, ko vstopi v avtomobil, vsi gremo z umazanimi čevlji. Veliko nam lahko pomagajo avto preproge, da naš avto res ni umazan. Večinoma, če kupimo rabljen avto najdemo že tepihe v njem, lahko pa jih vedno zamenjamo. Nekaj lahko si preberete tudi na tej strani https://www.avtotepihi.si/

avto preproge

Vedno smo veseli, če si lahko kakšno delo olajšamo, da nimamo nato polno čiščenja. To se lahko zgodi v našem avtu, ko vstopamo v njega z umazanimi čevlji. Vsi vemo kakšnega včasih naredimo, dobro da imamo v njem avto preproge. Preproge samo vzamemo ven, jih malo stresimo, mogoče z metlo pometemo ali z vodo splahnemo. Vse je odvisno od nas kako umazane preproge imamo in kaj smo kje delali. Če se vozimo sami, je najhuje vedno na naši strani, če pa so še tukaj otroci pa moramo vedet kašno takrat nastane. Ampak ni več težko nekaj sčistit, samo stresimo in je že vse čisto.

Kateri še nimate doma oziroma v avtu preprog se kar pogumno odločite za njih. So narejeni iz gume, ampak guma ne smrdi po avtu. Avto preproge so med samo vožnjo popolnoma varne, ne bodo vas motile med vožnjo, ker imajo spodaj posebne čepke, da ne drsijo. Prav tako so ob straneh robovi, da ne more voda odtekat pod sam tepih, ko imamo mokre čevlje. Avto preproge dobite v kompletu za celoten avto, kot za spredaj tako zadaj. Saj naši otroci radi kaj jedo v avtu in tudi kaj polijejo. Tako bo vaš avto ostal vedno čist in vi boste se vozili v čistoči.