Božični okraski za čarobni božič

Za nakup božičnih okraskov ni nikoli prezgodaj niti prepozno. Če želite osvežiti svojo božično dekoracijo potem vam priporočam obisk spletne trgovine Miravila, kjer se najdejo najrazličnejši okraski za božič. Vsako leto ima svoj trend božičnega okraševanja. Zato pojdimo nazaj in si oglejmo kakšni so bili trendi božični okraski v letu 2020.

Leto 2020 bi si marsikdo želel izbrisati iz spomina, saj nas je popolnoma presenetil in šokiral ter nam spremenil naše prioritete v življenju. Božični okraski za leto 2020 so bili v znamenju naravnih materialov in umirjenih zemeljskih barv. V božično dekoracijo se je vključevalo suho cvetje, posušeno lubje, mah, seno, in podobno. Pogosto se uporabi tudi barvni sprej, da se božični okraski posvetijo na srebrno ali zlato barvo. Tudi praktični in okusni božični okraski so v letu 2020 prišli v ospredje. Saj, kdo se pa ne bi strinjal, da so najboljši božični okraski tisti,  ki jih lahko poješ. Zato je v decembru 2020 pri večini iz kuhinje dišalo po medenjakih, kifeljčkih, gingerbreadu, keksih, itd. Dom pa je bil ovit v esence cimeta, klinčkov in vanilije. Tisti piškoti, ki so se uspeli skriti pred lačnimi usti, so potem krasili smrekico ali pa so v steklenem kozarcu služili kot namizna dekoracija. Božični okraski so bili po večini oviti v kraljevsko modro barvo, ki je bila v letu 2020 barva božiča, družbo pa jim je delal karo vzorec. Tudi popularni adventni venčki in venčkih na vratih so bili v letu 2020 oviti v kraljevsko modro barvo, okrašeni pa z različnimi lesenimi in naravnimi dekoracijami ter oviti v kara pentljo.

Si morda kdo upa napovedati, kakšni bodo trendi božični okraski v letu 2021? Se bo trend kraljevo modre barve in kara vzorca ponovil? Dvomim. Zagotovo pa bo božič v letu 2021 enako poseben kot je bil v letu 2020. In spletna trgovina Miravila bo poskrbela, da bodo božični okraski v njihovi ponudbi sledili vsem trendom in vas razveseljevali doma.