Giant električno kolo olajša vaše poti

Giant električno kolo

Giant električno kolo je primerno za raznolike uporabnike, neodvisno od vaše fizične pripravljenosti. Giant blagovna znamka električnih koles predstavlja inovativno, sodobno, predvsem pa različnim uporabnikom dostopno blagovno znamko električnih koles.

Električno kolo je kolo, ki za potovanje uporablja baterijo. S pomočjo te baterije lahko uporabnik kolesa doseže hitrost tudi do 45 km/h in tako doseže svoj cilj hitreje in brez polnega vložka lastnih naporov. Med glavne prednosti uporabe električnih koles sodita energetska učinkovitost ter brez emisijska oblika transporta, ki hkrati ugodno vpliva na fizično kondicijo posameznika ter njegovo zdravje. Sočasno je potovanje z električnim kolesom finančno ugodna rešitev, sploh v primerjavi z avtomobilom.

Giant električno kolo

Mnogi napovedujejo, da so električna kolesa transportno sredstvo prihodnosti, saj kljub temu da omogočajo doseganje relativno visokih hitrosti, predstavljajo naravi varno transportno sredstvo. V kontekstu podnebnih sprememb, ki smo jim priča v zadnjih letih, namreč električna kolesa ugodno vplivajo na zmanjševanje emisij onesnaževalcev v primerjavi z drugimi vrstami vozil.

Giant električno kolo – zakaj ga izbrati?

Giant električno kolo je na tržišču prisotno že od leta 2004, trenutno pa predstavljajo svojo osmo generacijo električnih koles. Najsodobnejši model električnega kolesa te znamke zagotavlja prilagajanje geometrije okvirjev, ki ga lahko prilagajate glede na način vožnje ali posebnosti terena.

Električno kolo omogoča ročno nastavljanje kar petih načinov vožnje, podporo pa vam lahko nudi tudi poseben tako imenovan SmartAssist način. Giant model kolesa zagotavlja tudi povezljivost preko Bluetooth povezave, zaradi česar lahko kolo povežete z vsemi pametnimi napravami in na ta način kolo povežete z različnimi aplikacijami.

Pri vožnji vam bo v pomoč tudi baterija, ki zagotavlja pomoč pri vožnji, namestite pa lahko tudi dodatno baterije, ki vam bo zagotovila še več električne moči. Ob tem je potrebno poudariti, da električno kolo ne opravi celotnega dela namesto vas. Pedali so torej na njih z namenom, bo pa seveda njihova uporaba ob pomoči električnega motorja bistveno lažja.