Kamini KLEMENC

Potrebujete kamin za vašo novogradnjo ali pa prenovo stanovanje, hiše? Potrebujete le svetovanje in pomoč pri postavitvi ali nakupu? Ste že kupili kamin in ga postavili pa potrebujete nasvet zadnjo minuto preden ga res vgradite?

Kamini Klemenc vam pomagajo pri čemer koli potrebujete, pa naj bo to nasvet ali pa nakup kamina.

kamini

Kamini nam ponujajo veselje in toplino, vrnejo občutek domačnosti domu, ki smo ga šele kupili ali pa smo ga prenovili. Kamin naj bo osrednja točka vašega doma , kjer se bo zbrala cela družina, se sprostila in uživala. Izberite si eno noč na teden, če imate zelo natrpan urnik, in se tisto noč zberite pri kaminu in se pogovarjajte. Naj vas življenje ne ustavi pri povezovanju z družino. Če imate kamin, se lahko ob njim sprostite, saj naj bi vas povezal z naravo. Za tiste hladne dni, ko je zunaj minus, so kamini super. Vzamete si kakav, čaj in se usedete pred kamin v katerem ogenj lepo šviga in se sliši pokanje ter uživate v miru in toploti. Kamini vas bodo popeljali nazaj v čas,ko je bilo bolj toplo in je bilo več narave.

Kamini Klemenc, so družinsko podjetje, ki imajo že več kot 25 let izkušenj v izdelavi in sanaciji dimnikov iz nerjaveče pločevine ter lastnim razstavno-prodajnim salonom, kjer imajo kamine raznih priznanih znamk. Nekatere od te znamk so HASE, BEF, RIKA, THORMA, NORDICA itd. Pri njih dobite vse na enem mestu, lahko vam sanirajo ali postavijo nov dimnik, svetujejo vam pri izbiri kamina in ga pripeljejo na dom ter ga priklopijo na dimnik. Po potrebi ali na željo stranke lahko kamin tudi obzidajo, in naredijo distribucijo zraka.

So tudi uvozniki  in distributerji kvalitetnih kaminov češkega proizvajalca BEF Home  ter pooblaščeni zastopniki in montažerji za priznano podjetje sistemov dimnikov Schiedel.

Kamini Klemenc bodo veseli, da vam lahko pomagajo, zato ne odlašajte in skočite na zgornjo povezavo ter najdite kontakt in jih pokličite ali pa jim pišite. Lahko si tudi pogledate slike nekaterih kaminov, ki jih imajo na voljo in videli boste, da je izbira velika. Kupite si kamin za vaš dom in prinesite toplino v prostor in jo tam obdržite. Naj bo kamin del vašega kotička, kjer se lahko sprostite in uživate, pozabite na skrbi vsaj za nekaj minut.