Obiščite Jelenov greben

Jelenov greben

Ste že slišali za Jelenov greben? Če radi obiskujete znane in manj znane turistične točke po Sloveniji, zagotovo ste. Če pa ne veste, kaj in kje je to, pa obiščite http://www.lepote-slovenije.si/jelenov-greben/ za več informacij in lepe fotografije. Gre namreč za čudovit kotiček na vzhodu države, natančneje na Kozjanskem, kjer vladajo neokrnjena narava s svojimi lepotami, pestra turistična ponudba in prijazni ter gostoljubni ljudje. Jelenov greben je dostopen iz smeri Podčetrtka, na poti skozi Olimje in tamkajšnjega samostana pa boste kmalu ugledali pobočje z jeleni, glavno znamenitostjo Jelenovega grebena.

Jelenov greben

To je kraj, kjer se boste lahko zadržali od nekaj ur do celotnega popoldneva, saj boste imeli tam kaj videti. Ponujajo se vam namreč prelepi razgledi na Kozjanski park, živali, ki se vam dovolijo božati in hraniti, aktivnosti na prostem in pestra gastronomska ponudba za vse okuse. Jelenov greben je zagotovo kraj, kjer bodo uživali prav vsi družinski člani – od najmlajših do najstarejših. Gre za lahko dostopno točko, kjer se boste naužili svežega zraka in se imeli lepo ob vsakem letnem času.

Če torej ne veste, kam bi jo mahnili na naslednji prijeten izlet, priporočamo Jelenov greben, ki je prijeten kraj za pohajkovanje, sprehode pa tudi kolesarjenje in druge dejavnosti, ki so primerne prav za vsakogar. Da ne boste lačni in žejni, pa se lahko tudi okrepčate v tamkajšnjem gostišču, kjer bodo dobro poskrbeli za vaše brbončice. Če ne drugega, si lahko privoščite nekaj sladkega in prijetno kavico, seveda pa je vse to odvisno od vaših želja. Prepričani ste lahko, da je Jelenov greben res prijetna destinacija za vsakogar, saj nudi veliko vsega, predvsem pa uživanje sredi neokrnjene narave in druženje z živalmi. Z avtomobilom se lahko zapeljete prav do vrha, v okolici pa lahko obiščete tudi še druge zanimive točke, tako da boste imeli kar nekaj dela, ki vam lahko zapolni kar celoten dan.