Bliža se čas za poslovna darila

poslovna darila

Poslovna darila ne bodo nikoli iz mode, ker je vsak rad obdarovan. Super ideje dobite na tej povezavi https://www.agaric.si/sl/storitve/poslovna-darila/, kjer vam naredijo tudi personalizirana poslovna darila z vašim logotipom, napisom in znamko, tako da se vas bodo obdarovanci spominjali dlje časa. Vendar morate kupiti taka darila, da so trajna in uporabna. Lahko tudi kupite kakovostne domače dobrote, to pa so kratkotrajna darila, vendar si jih ljudje tudi zapomnijo za dlje časa, če so okusna. Mednje spadajo od čokolade in marmelad do pršuta in pekovskih izdelkov.

poslovna darila

Poslovna darila lahko razdelimo v tri kategorije. Nizkocenovna, ki so namenjena množičnemu obdarovanju na prereditvah ali pri nagradnih igrah, srednjega cenovnega ranga, ki so namenjena zvestim strankam in poslovnim partnerjem in dragocena darila, ki se podarijo res takim ljudem, ki ima jo veliko zaslug pri vašem poslovanju.

Nizko cenovna poslovna darila naj bodo uporabna in stanejo do 10 evrov. To so lahko različna tehnični pripomočki, kot os slušalke, usb ključki, ure, pisarniški pripomočki ali gospodinjski pripomočki. Tudi bidoni in steklenice za vodo pa oblačila in hrana. Največkrat kupijo kape, majice, dežnike, pisala, kocke za papir, obteževalnike, LCD prikazovalnike fotografij, slušalke, ključke, kozarce in skodelice, obeske za ključe, čokolado, piškote, rokovnike in koledarje.

Srednje cenovna poslovna darila so dražji rokovniki, denarnice, usnjeni izdelki, zelo kakovostna oblačila, kulinarika, ure in stanejo do 30 evrov. Vse, kar je dražje, so dragocena darila, nekatera stanejo preko 150 evrov. Gre za posebna pisala, unikatna darila, ročno izdelane usnjene poslovne torbe in denarnice, visoko kakovostna hrana in podobno.

Če ne veste, kaj bi izbral iz pestre ponudbe na zgornji povezavi in za koga je kaj primerno, potem se obrnite na svetovalca, ki vam bo pomagal izbrati to, kar bo cenovno najprimernejše ter najboljše za vaše stranke ter poslovne partnerje. Za delavnice in srečanja ter obletnice ponavadi podjetja izberejo lepe poslovne vrečke ter vanje dajo promocijski material z nekaj cenovno ugodnimi darili.