Smuči Atomic

Tisti, ki na belih strminah prisegajo le na najboljšo razpoložljivo opremo, bodo gotovo izbrali smuči Atomic. Med zadovoljnimi uporabniki izdelkov te znamke so vrhunski smučarski zvezdniki, a tudi čisto običajni rekreativci, ki želijo izkoristiti prednosti kakovostne opreme. Jasno je, da bodo odlike uspešnega proizvajalca smuči opazne tudi v cenejših izdelkih, namenjenih rekreativcem. Ker na smučeh Atomic zmagujejo smučarski asi, kakršna sta Marcel Hirscher in Mikaela Schiffrin, lahko od teh smuči veliko pričakujemo.

smuči Atomic

Smuči Atomic bodo visoka pričakovanja vsekakor upravičila. Tudi v nižjem cenovnem razredu so na voljo zelo prepričljivi modeli, pravzaprav bi težko našli smuči te znamke, ki ne bi navdušile uporabnikov, ki izbirajo opremo v določenem cenovnem rangu. Izpostavimo lahko že otroške smuči, ki sicer ne veljajo za cenejše od nekaterih konkurenčnih znamk, so pa gotovo zelo primerne za ambiciozne malčke, ki želijo že v zgodnjih letih osvojiti vijugaste proge na zasneženih pobočjih. Zanimivo je, da Atomic pripravlja otroške različice tudi nekaterih najbolj priznanih modelov svojih smuči – tako so na primer na voljo otroške smuči Atomic Redster, ki so v odrasli izvedbi pogost prizor na zmagovalnih odrih največjih smučarskih tekmovanj.

Smuči Atomic Redster so sicer med bolj priljubljenimi modeli tudi na običajnih smučiščih in med rekreativnimi smučarji, čeprav gre za vrhunske smuči višjega kakovostnega (in cenovnega) razreda. Nenazadnje pa imajo te smuči tudi več priznanj, ki ne potrjujejo le odličnih lastnosti pri smučanju, temveč nagrajujejo tudi čudovit eleganten dizajn v prepoznavni rdeči barvi.

Atomic Redster sicer ni vse, kar ponuja smučarjem ta avstrijski proizvajalec smučarske opreme. Že te smuči so na voljo tudi v nekoliko spremenjenih izvedbah, poleg tega pa pošilja Atomic na trg tudi cenejše smuči za rekreativne smučarje – posebej priljubljena je še serija Cloud, ki ponuja prilagojene modele za moške in ženske rekreativne smučarje.

Znamka Atomic je vsekakor dobra izbira za tiste, ki se ne nameravajo zadovoljiti z zgolj zadostno opremo. Gre za vrhunske smuči, ki bodo postale zvest spremljevalec na vseh spustih po belih strminah.