Vedeževanje – kaj vas zanima?

vedeževanje

Iščete vedeževalko, ki vam bo odgovorila na vprašanja o prihodnosti, potem ne odlašajte in izberite – vedeževalka Sibila na https://www.sibila-vedezevanje.si/. Sibila je prerokinja in tarotistka, ki že 30 let dela z nadangeli in boginjami. S pomočjo tarot, angelskih in orakeljskih kart odgovarja na vaša zastavljena vprašanja. Povprašate jo lahko vse, kar vas zanima.

Vedeževanje z angeli
S pomočjo angelskih kart, ki vsebujejo 78 sporočil nadangelov in angelov, ki nas varujejo in nas vodijo. Tovrstno vedeževanje omogoča vpogled v prihodnost preko nadangelov in angelov iz prastarih judovskih kabalističnih, krščanskih, katoliških in islamskih izročil, besedil in prepričanj. Sibila vam preko vedeževanja, prenaša sporočila nadangelov, ki v sožitju z vašimi lastnimi angeli varuhi, prinašajo ozdravitev, vodstvo in čudeže. Vedeževanje preko nadangelov, ki so stvarnikovi glasniki, nam lahko pomagajo prav na vseh življenjskih področjih. Hkrati pa lahko preko angelskih kart izveste tudi, kater je vaš nadangel varuh, ki vas je ob rojstvu vzel pod svoje okrilje.

Tarot vedeževanje
S pomočjo tarot kart so vam predane modrosti, ki izhajajo iz starodavne knjige modrosti, knjige življenja in knjige smrti. Tarot karte so simboličen zemljevid zavesti, vsebujejo 78 simbolov in od tega le 13 simbolov – stanj, senčnih plati in zveri ki domujejo v vsakemu človeku. Vsebujejo tudi 65 simbolov, ki so povezani z darovi in talenti, s katerimi lahko obidemo in nadvladamo 13 zveri, ki domujejo v nas. Tarot vedeževanje vas bo vodilo skozi nerazumske vidike zavesti. Vas zanima, kater duhovni in življenjski simbol ste prevzeli ob rojstvu, saj so tam zapisani vaši zakladi, dragulji, darovi, pa tudi morda strah vzbujajoče zveri.

Vedeževanje z boginjami
Tovrstno vedeževanje poteka preko orakeljskih kart s 44 boginjami. Mnogo izmed njih je keltskih boginj, ki delujejo z roko na krilih angelov. Karte omogočajo vpogled v prihodnost, da izveste, v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja.