Zaščitna delovna obleka

Če je vaša zaščitna delovna obleka že stara in so popokali šivi, se je dobro odločiti za nakup nove, saj je to edina stvar, ki vas ščiti kot delavca (poleg drugih reči, ki so tudi pomembne). Trgovina Pentiv ima zaščitna oblačila primerna za vsak letni čas in vse vrste poklicev, po ugodnih cenah. Je pa res, da boste mogli plačati kakšen evro več za njih kakor ste mislili, saj so lahko kar draga. Ampak tudi tukaj vam bo lahko pomagala trgovina Pentiv, ker ponuja ugodne popuste, katere bi bilo škoda zamuditi. Več o ponudbah in cenah si lahko pogledate na njihovi spletni trgovini. Za dodatna vprašanja jih kontaktirajte na telefonsko številko ali pa email naslov, ti pa vam bodo z veseljem odgovorili. Lahko pa jih osebno obiščete v njihovi trgovini, v Slovenj Gradcu.

Zaščitna delovna obleka je narejena iz kvalitetnega in trpežnega materiala za dolgo življenjsko dobo in zagotovljeno zaščito. Jakne in hlače so iz vodoodpornega materiala, zalepljene z dvojno zadrgo in dvema stranskima žepoma. So zelo žive fluorescentno rumene ali oranžne barve, da boste kot delavec na cesti ali nevarnem območju hitro opazni. Ta zaščitna delovna obleka je narejena iz najkvalitetnejšega materiala, namenjenega prav vam. Najbolj popularna znamka za zaščitna delovna oblačila je Helly Hansen, ki slovi po lepem dizajnu in dobri kvaliteti.

Nihče si ne želi v deževnih ali sneženih dnevih delati nekje na gradbišču ali ob cesti v navadnih oblačilih. Ponavadi bomo v taki opremi čisto premočeni in jezni, zato si vsak delavec zasluži imeti kvalitetno zaščitno delovno obleko. Pazite, da kupujete od ponudnika, ki je vreden zaupanja in mu verjamete, ker bi bilo škoda plačati tako veliko denarja za slabo kvaliteto oblačil. Zato je zaščitna delovna obleka v trgovini Pentiv zagotovljena brez, da bi nakup kasneje obžalovali, če pa bo kaj narobe pa imate možnost vračila.