Zunanja igrala

Če bi radi imeli vrhunsko izvedena, lepa in zanesljiva zunanja igrala, si poglejte več na (http://zunanja-igrala.si).  Z raziskavo, ki so jo naredili so bili zelo zadovolji, ker so dobili povprečno oceno 4.69 od 5!

Na voljo imate veliko različnih plačljivih in brezplačnih storitev. Za naročilo zunanjih igral jim pošljete potrdilo o plačilu in naročnico ter vse podatke, ki so potrebni, da se vse izvede. Z razumevanjem in veseljem bodo prisluhnili vašim željam in potrebam ter vam bodo strokovno svetovali od zasnove do izvedbe  in upravljanja z igriščem. Njihova zunanja igrala so pri akreditirani ustanovi certificirani in tudi vsa vgradnja zunanjih igral poteka po navodilih proizvajalca in zahtevami standarda. Vso izgradnjo igral vedno nadzira TUV  (Združenje za tehnično spremljanje) strokovnjak, ki je certificiran, vsi ostali, monterji so opravili terensko in teoretično usposabljanje in so poučni o zahtevah standarda. Nudijo vam tudi skladno podlago, ki blaži padce otroka in so narejeni iz ekološkega PVC materiala ali gumi plošč in pripravi teren pred izvedbo podlage. Ob računu boste prijeli vso dokumentacijo, ki je potrebna za upravljanje z igriščem kot so: izjava o skladnosti podlage, izjava o skladnosti igral, s priloženimi poročili o testiranju igral, s priloženimi certifikati, izjavo o skladnosti vgradnje, tehnične podatke, garancijske liste, navodila za uporabo, montažo in vzdrževanje itd.

zunanja igrala

Ponujajo vam tudi EKO zunanja igrala, ker ekskluzivno zastopajo proizvajalca Legnolandia že od leta 2003. To je edino podjetje, ki proizvaja otroška zunanja igrala samo iz obnovljivih virov (biomasa, hidroelektrarna), po razpoložljivih podatkih. Če se odločite za nakup EKO otroških igral, boste pripomogli k ohranjanju čistega naravnega okolja, ker se zaradi uporabe obnovljivih virov energije pri proizvodni EKO otroških igral v zrak letno izpusti 515 ton CO2 plina manj kakor pri normalni proizvodnji. Če bi kupili njihovo leseno dvojno gugalnico young, bi pripomogli k temu, da se v zrak nebi izpustilo kar 11,79 kg CO2 v ozračje.