Zunanje rolo senčilo vam omogoča, da tudi v največji vročini sedite na terasi in uživate v prijetnem dnevu

zunanje rolo senčilo

Radi veliko časa preživite na terasi, a kaj ko je ta večino časa obdana s sončnimi žarki, kar zna biti sploh v poletnih mesecih moteče? Uživate v gledanju televizije, pa se ravno v tistem času sonce upre v tisto stran hiše in se vam vse blešči? Izberite kvalitetno zunanje rolo senčilo, ki bo rešilo vse te težave in lahko boste uživali v pitju kave na terasi, klepetanju s prijateljicami ali gledanju nogometne tekme.

Zunanje rolo senčilo vam zagotavlja zaščito pred vročino in bleščanjem, hkrati pa omogoča nemoten pogled navzven. Tako jih lahko namestite na teraso ali balkon, lahko pa jih date tudi na okna in ne potrebujete nič drugega, kar bi vam zagotavljalo senco. Tovrstna senčila so odporna na vse zunanje dejavnike in vremenske pojave, z njihovim vzdrževanjem pa nimate veliko dela. Gre za odlično investicijo v vaš dom, s katero boste zelo zadovoljni, hkrati pa bodo senčila dodala še nek svež, nov pridih izgledu vaše hiše.

Zunanje rolo senčilo je torej kar priljubljen izdelek pri ljudeh, ki bi želeli uživati v udobju svoje terase, ne glede na letni čas. Lahko ga upravljate na motorni ali daljinski pogon, lahko pa ga tudi nadgradite z inteligenčnim upravljanjem preko pametnega telefona. Senčilo je vpeto v vodilo po principu zadrge, kar omogoča optimalno napetost in obstojnost tudi na močne sunke vetra. Blago senčila lahko izberete izmed 150 različnih odtenkov in tkanj. Možnosti kombiniranja je res veliko, zato si čim prej oglejte celotno ponudbo in naročile zunanje rolo senčilo po svojih željah.

Če si omislite tovrstna senčila, boste prihranili tudi pri hlajenju notranjih prostorov, saj senčila zadržijo do 70 % svetlobe, zato vam tudi močno sonce ne bo pokvarilo prijetnega bivanja. S tem boste lahko klimo pustili ugasnjeno in stroški elektrike bodo nižji. Prihranili pa boste tudi pozimi, saj spuščena senčila zmanjšajo izgubo energije. Kaj torej še oklevate, brž naročite senčila po meri in uživajte v objemu svojega doma ne glede na to, ali zunaj sije sonce, pada dež ali piha močan veter.