Alpik je pravljična dežela v osrčju narave, ki vas čaka

alpik

Kam hodite na počitnice? Veliko ljudi izbere en čaroben in pravljičen kraj, ki jih lahko gosti v vseh letnih časih in najdete ga tukaj https://alpik.si/, kjer najamete apartma v naravni hišici sredi neokrnjene narave v Bohinju. Hiške so zraven jezera. Pozimi lahko smučate in sankate, spomladi občudujete prečudovito naravo, cvetlice in hodite ali kolesarite po okolici, poleti lahko plavate in tudi v jeseni ter se vozite s čolni po jezeru, ki je kristalno čisto. Jesen je izjemno prijetna in polna plodov ter presenečenj. Rezervirajte svoje bivališče pravočasno, da se naužijete narave in si privoščite to, kar si zaslužite.

alpik

Apartmaji imajo svoja parkirišča in tudi internet, tako da lahko delate od doma pravzaprav iz apartmaja, če želite. Zato si lahko privoščite oddih kadarkoli, še posebej, če imate kaj zelo napornega za delati. Tam boste vse to uspeli in zmogli, pa še možgani vam bodo bolje delali, ker boste spočiti. V taki sanjski in pravljični deželi vam nikoli ne bo dolgčas, nasprotno, ne boste mogli vsega prečesati in pregledati ter se načuditi, kako se vse v naravi spreminja in je vsak dan drugače.

Apartmaji v Bohinju so izjemno lepo opremljeni, moderno in ravno prav, da imate vse, kar potrebujete. Lahko spite, počivate, delate ali si kuhate po želji. Lahko pa tudi hodite jest v okoliške gostilne z domačo okusno hrano. Uredite si prostor po svoje, ker je veliko in če bi rabili dodatna ležišča, vam jih bodo priskrbeli, jih naročite, tudi za dojenčke in otroke. Otroci se bodo lahko igrali dan in noč in se ne bodo naveličali, saj narava nudi res veliko možnosti za otrokov razvoj ter njegovo domišljijo.

Če bi radi se crkljali, šli na masažo in na potep po mestu, na predstavo ali karkoli si zaželite, je Bohinj mesto zraven in boste v nekaj minutah peš prišli kamorkoli. Maser pa lahko pride tudi do vas. Če nimate možnosti, da bi se greli ob pravem ognju in drveh, imate tukaj vse možnosti in jih izkoristite. Takih počitnic ne boste pozabili, naredili boste veliko fotografij in jih delili s prijatelji, ki jih naslednjič lahko vzamete kar s seboj. Prostora je za vse dovolj in tudi gostoljubnosti.