Pokrivalo za avto – hitra in enostavna namestitev

Pokrivalo za avto je trenutno najbolj uporabna stvar, ki jo potrebujete če imate svoj avto. Najdete jo lahko na https://www.withcar.si/ . Zakaj je tako uporabna in tako nujna? Dan danes vidimo da nas vedno preseneti toča. Ko že mislimo da je ne bo, nas vedno znova preseneti. In ker smo ravno v službi ali na odprtem parkirišču se vedno znova bojimo da nam bo toča poškodovala avto.

Vendar je strah odveč če imate pokrivalo za avto s katerim zaščitite avto in ostanete brez skrbi. Pokrivalo za avto ima tri točkovno pripenjanje vreče na vozilo in dodatno zaščito za bok vozila. Pokrivalo za avto ima tudi odprtino za zračenje vreče in tako se prepreči tudi zadrževanje vlage na vozilu. Pokrivalo za avto enostavno namestimo na vozilo, brez pomoči, kar je seveda najbolj pomembno. Po navadi smo za pokrivanja avta vedno potrebovali še eno osebo, saj nam je med prekrivanjem ponagajal veter. Zdaj pa nič več saj ima pokrivalo za avto magnetno pripenjanje in lahko sami, v kratkem času pokrijemo avto in ga zavarujemo pred točo.

Pokrivalo za avto lahko po toči pustite na avtu, saj se bo tako hitreje osušilo, nato pa ga pospravite v za to namenjeno vrečo in nazaj v avto. Hitro in enostavno. Prav tako pa pokrivalo za avto obvaruje tudi pred drevesno smolo in ostalimi vremenskimi vplivi tudi v zimskem času. Do sedaj še niste čisto prepričani, da je pokrivalo za avto najboljša izbira, saj je vendar le vreča. Pa temu ni tako. Na delih kjer so najbolj izpostavljeni, je pokrivalo obloženo z debelo zaščitno oblogo, da vozilo obvaruje pred udarci oziroma poškodbami. Kot omenjeno, pokrivalo se namesti hitro in s pomočjo napenjalnih elastik, za dobro pritrditev na vozilo, v primeru močnega vetra. Saj vsi vemo da je to le avto, vendar je lahko vsaka poškodba avta za nas nepotreben strošek. Zakaj se mu ne bi izognili?